header image
Acasa arrow Produse
Produse

LIVRARI si COMISIOANE

1. El Simpatico Standard
Acest serviciu este pentru cei care nu au timp pentru cumparaturi sau pur si simplu vor mai mult timp liber.
Cu totii stim cat de important este timpul. Iar utilizarea lui eficienta aduce satisfactii pe masura. De aceea noi va oferim posibilitatea sa folositi timpul dumoneavoastra cat mai eficient, folosind serviciile noastre pentru cumparaturi.
Puteti comanda orice aveti nevoie, atat produse alimentare cat si nealimentare.Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati , folosind metoda cea mai convenabila pentru dumneavoastra si sa ne comunicati ce doriti iar noi va aducem comanda la domiciliu in cel mai scurt timp posibil. Timpul de livrare depinde insa de conditiile din trafic, de vreme si nu in ultimul rand de aglomeratia din magazine.
Costul unei comenzi este de la 10 lei, in functie de locatie si cantitatea comandata.
Puteti beneficia de serviciul El Simpatico Stadard non-stop.

2. El Simpatico Day By Day ( Zilnic)
De cate ori ati fi dorit sa aveti ziarul sau alimentele de baza dimineata devreme?...Sau poate ati venit de la servici obositi si ati fi dorit ca ingredientele pentru cina sa ajunga la 10 minute dupa dumneavoastra...sau poate chiar cina...
Noi va oferim posibilitatea unica a unui abonament personalizat. Veti primi ceea ce doriti, in zilele dorite , la aceeasi ora : produsele dumneavoastra preferate vor fi acolo atunci cand le doriti si aveti nevoie de ele!
Acest abonament este perfect pentru oricine, pentru ca se adapteaza la nevoile fiecarui client, fara efort.
Pentru detalii va rugam sa ne contactati. Pretul acestui serviciu se va stabili impreuna cu dumneavoatra in functie de numarul de zile in care doriti sa primiti produsele solictitate si de discount-ul oferit de El Simpatico.

3. Cadouri & Flori
Uneori cele mai simple cadouri au cel mai mare efect. Un buchet de flori sau un cadou trimis prin curier persoanei dragi o va impresiona cu siguranta.
Aveti acum posibilitatea sa impresionati persoana draga folosind serviciul nostru de livrari de cadouri si flori.
Ce trebuie sa faceti este sa ne contactati pentru detalii - de restul de ne ocupam noi.
Pentru livrarea de flori procedeul este urmatorul: florile pot fi cumparate de agentii nostrii la indicatia dumneavoastra si livrate persoanei dorite. Achitarea comisionului de livrare (15lei/buchet, aranjament sau cadou) si a valorii florilor se va face inainte de achizitionarea florilor. Florile pot fi insotite la cerere de o felicitare semnata de dumenavoastra. De asemenea daca aveti florile deja achizitionate noi le preluam de la domiciliul dumneavoastra si le livram la adresa si persoana indicata.
Programul de preluari de comenzi pentru acest serviciu este NON STOP. Livrarile se vor face in functie de ora stabilita de dumneavoastra si de disponibilitatea agentilor El Simpatico.