header image
Acasa arrow Termeni si Conditii
Termeni si Conditii

 

Va multumim pentru vizitarea acestui website. Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile din acest document, deoarece orice folosire a acestui website necesita acceptarea de catre dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor prezentati aici.
Accesarea si utilizarea acestui site sunt supuse urmatorilor termeni si conditii, precum si tuturor legilor aplicabile. Vizitarea In continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu acesti termeni si conditii. Acest site are o interfata prietenoasa si este destinat sa furnizeze vizitatorilor informatii asupra companiei si produselor acesteia.

Acuratetea, completitudinea si actualitatea informatiei

Cu toate ca depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratetea si integralitatea informatiei de pe acest website, nu Isi asuma responsabilitatea daca informatia disponibila pe acest website nu este exacta sau completa. Orice raportare la materialul de pe acest website se va face pe propriul risc. Sunteti de acord ca este responsabilitatea dumneavoastra de a monitoriza orice modificari ale materialului si informatiei ale acestui website.

Garantii si renuntari

Folosirea acestui website se va face pe riscul dumneavoastra personal si exclusiv. Ne rezervam dreptul de a restrictiona, suspenda sau termina, fara aviz In prealabil, In orice moment, accesul dumneavoastra la acest website sau la orice sectiune sau parte a acestuia.

Responsabilitate legala

ELSIMPATICO.3X.RO si /sau orice alte parti implicate In crearea, executia sau prezentarea acestui website In numele nostru nu vor avea nici o responsabilitate legala sau de alt tip pentru nici un fel de daune, costuri, pierderi sau responsabilitati directe, incidentale, din consecinta, indirecte, speciale sau punitive ce pot rezulta ca urmare a accesarii, utilizarii, incapacitatii de utilizare, a schimbarii continutului acestui website de catre dumneavoastra, sau ca urmare a accesarii de catre dumneavoastra a unui alt website printr-un link de pe acest website sau, conform legilor In vigoare, ca urmare a actiunilor pe care le Intreprindem sau nu ca rezultat al oricarui mesaj de posta electronica trimis de dumneavoastra. ELSIMPATICO.3X.RO si/sau orice alte parti implicate In crearea, executia sau prezentarea acestui website nu vor avea nici o responsabilitate de mentinere a materialelor si serviciilor disponibile prin intermediul acestui website sau de transmiterea unor modificari, actualizari sau alte comunicate In legatura cu acestea. Orice material de pe acest website este supus modificarilor, fara aviz prealabil.

Actualizarea avizului legal

Ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari la aceasta notificare legala. Va rugam sa vizitati aceasta pagina din cand In cand pentru a va informa asupra acestora si a noilor informatii. Nu onoram produse; tigari, bauturi spirtoase, persoanelor care nu au implinit 18 ani, conform legislatiei in vigoare.

Protectia informatiilor

Datele dvs. personale vor fi folosite de ELSIMPATICO.3X.RO numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.

Administrare

Acest site este administrat de societatea ELSIMPATICO SRL. Orice eventuale erori in folosire, aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. ne cerem scuze. ELSIMPATICO SRL isi asuma dreptul de a modifica structura site-ului si de a schimba compania de hosting fara o avertizare prealabila.

Drepturi de autor

Intregul continut al acestui site ELSIMPATICO.3X.RO - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date - este proprietatea ELSIMPATICO SRL. sau al furnizorilor nostri care au fost de acord ca noi sa le utilizam pe acest site. Folosirea fara acordul nostru a oricarora dintre elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.